Órarend

frissítve 2022 május 24.

Nagyterem Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
16:30 Gyerek Taekwondo
Móni, Alajos (70/4590087)

Gyerek Taekwondo
Móni, Alajos (70/4590087)
17:30 Step
Ilona

Step
Ilona
18:30 Alakformáló
Ilona
Kangoo
Gabriella (30/3012234) (18:00-kor kezdődik)
Alakformáló
Ilona
ZumbaFit
Zsuzsi
Néptánc
HFSE


19:30 Gerinctorna
Kati

Callanetics
Kati

Néptánc
HFSE


20:30Néptánc
HFSE


Kisterem Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
08:00
Zsákos Box
Sanyi
Zsákos Box
Sanyi
Zsákos Box
Sanyi
Zsákos Box
Sanyi


09:00 Alakformáló
Zsuzsi
Alakformáló
Anita

Alakformáló
Anita


Kangoo
Gabriella (30/3012234)
10:00
Alakformáló
Anita

17:00 Karate
DMTK

Karate
DMTK

Karate
DMTK


18:00 Karate
DMTK
FitBox
Zsuzsi
Karate
DMTK
Kangoo
Gabriella (30/3012234)
Karate
DMTK


19:00 TRX
András
Pilates
Györgyi
TabataMix
Zsuzsi
TRX
András20:00
X-Cross
Peti

Spinning terem Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
08:00 Spinning
Böbe

Disco Spinning
MikiBá

Spinning
Böbe


09:00

Disco Spinning
MikiBá
17:00
YOUDANCE
Roberta

YOUDANCE
Roberta18:00 Disco Spinning
MikiBá

Spinning
Melánia
Spinning
Böbe
Disco Spinning
MikiBá


19:00 Spinning
Melánia
Spinning
Böbe
Disco Spinning
MikiBá
Spinracing
PetiKondipark Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
18:00 Street Workout
Szandra

Street Workout
Szandra
Óra leírások

Street Workout: Ha nem tudod hogyan kezdj bele a saját testsúlyos edzésbe, vagy szeretnél elérni egy szálkásabb testalkatot, fejlesztenéd erő-állóképességedet, akkor jelentkezz hozzám, és egy jó hangulatú edzés keretében segítek megvalósítani a céljaidat!
Kitartó munkával és akaraterővel nagyon szép eredményeket el lehet érni!

FitFight®️: Küzdősport alapokra épített fitnesz irányzat, mely különböző harcművészeti ágak mozgás anyagát ötvözi zenével. NEM aerobik óra, de csoportos óra! Rendkívül jó állóképesség fejlesztő, zsírégető! Kb. 500-600 kalória felhasználású óra! Hátizmokra nagyon jó hatással van! Nagyon intenzív!

TabataMix: A TABATA edzésmódszer elemeit ötvözi Alakformáló óra elemeivel! Változatos fitnesz-eszköz használattal! Kitűnő zsírégető és állóképesség fejlesztő óra!

FitJump: Könnyen követhető, NEM akrobatikus ugró lépések! Bemelegítéssel kezdünk. Utána kb. 15 perces ugráló blokkok, közte pedig erősítő gyakorlatok a trambulin használatával! Vidámabbnak és fittebbnek fogod érezni magad az edzés után!

Kismama torna: A kismama torna során a bemelegítést követően keringésjavító, állóképesség növelő gyakorlatokat végzünk. Ezeket célirányos, törzs- és gátizomzatot, valamint a medence körüli izomzatot kondícionáló, erősítő gyakorlatok követik. A torna utolsó részében a nyújtásé, a relaxációé és a szülés során alkalmazandó légzéstechnikáké a fő szerep. A torna során végig nagy hangsúlyt fektetünk a helyes testtartásra is.

YogaFitness: Súlyzó és gumiszalag használatával érjük el az izmok jól eső megdolgozását. Az óra bemelegítéssel kezdődik ami power yoga poziciókra épül, majd szinte az összes izomcsoportot megdolgozzuk, megmozgatjuk és az óra vége mindig 10 perc nyújtás, lazítás, relaxálás. Amit kapsz egy olyan komplex testmozgás amely formálja és erősíti az izmaidat, belső engyesúlyt fejleszt, erősítí a gerinctartó hátizmokat ezáltal javítja a tartásodat. A Fitness yoga intenzív, minden korosztálynak ajánlott.

Callanetics: A Callanetics-torna során a lassú, kicsi, de erőteljes mozdulatokkal mindenekelőtt a csípő, a has és a fenék mélyizmaira koncentrálnak. A Callanetics alapelve a gyakori ismétlés. A kezdők, illetve azok, akik korábban keveset sportoltak, tíz-húsz alkalommal ismételnek egy-egy mozdulatsort, a haladók esetében ez a szám akár az ötvenet, sőt százat is elérheti! A gyakorlatok során a hátat és a gerincet nem éri túlzott terhelés, rendszeres elvégzésük pozitív hatást gyakorol a testtartásra.